Blog

26 december 2020

Feest!?

De feestdagen waar we normaal gesproken samen met familie en vrienden uitgebreid ontbijten, brunchen, borrelen en dineren. Is het nu in 2020 beperkter, knusser en rustiger. 

Wat wij altijd als vanzelfsprekend hebben beschouwd, is dit nu niet zo. Maar ook dit jaar maken we het beste ervan en proberen we de feestdagen zo goed en gezellig mogelijk te laten verlopen. Digitale familie meetings, kerstborrel met collega’s of vrienden. Mooie ideeën komen overal tevoorschijn. 

Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend gezellig en mooi. Voor velen zijn de feestdagen zwaar, doordat er personen gemist worden, door omstandigheden niet bij elkaar kunnen zijn. 

Hoe kun je blij zijn als je enkel intens verdriet voelt? Het hoeft ook niet… Jouw verdriet kun je niet ineens omzetten, het heeft geen tijd, je kunt het niet uitschakelen. Het mag er zijn. 

Deze personen zullen er altijd zijn in de vorm van herinneringen, momenten die zijn geweest. Waar je kracht uit kunt halen voor de toekomst. Iedereen leert van elkaar en daarvan kunnen we alleen maar beter worden. 

Doe waar jij je prettig bij voelt, het gemis is al zwaar genoeg. Vier de feestdagen zoals jij dit wilt vieren, respecteer de ander, die daar zijn eigen redenen voor heeft.

Vergeet niet te genieten, mooie momenten te koesteren. Niet alleen nu, maar ook alle andere dagen.

Fijne feestdagen iedereen 🎄

Blog
Over Famui Tha-in

Deel jouw mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *