Blog

4 januari 2021

Here it is… 2021

Een nieuw jaar, nieuw begin, nieuwe start! Hoe je het ook wilt noemen: Het is nieuw!!!

Niet al het nieuw is fijn, soms doet het ook een beetje pijn. Afscheid nemen van oud, van wat is geweest, van wat er niet meer is…

We maken er het beste van, dat is waar we goed in zijn. We worden blij van liefde, geluk en gezondheid. Dat is wat we iedereen wensen en daar krijg ik een warm gevoel bij.

Het is grappig om te zien dat Januari een maand is van nieuwe dingen. Goede voornemens, gezonder eten, meer sporten, geen alcohol. New year, New ME! De rest van het jaar gaan weer alle remmen los 😉

Hoe houden we dat vol? We stellen nieuwe doelen, juist voor het nieuwe jaar. Beter, groter, gezonder… Onze doelen geven ons positieve energie om ons gemotiveerd te houden. Het gevoel wanneer we ons doel behalen is natuurlijk fantastisch! Wat gebeurt er wanneer we dat doel hebben behaald, stellen we dan gelijk een nieuw doel of wachten we weer tot het nieuwe jaar?

Je kunt natuurlijk elk moment een nieuw doel stellen, daar heb je geen nieuwjaar voor nodig. Jij hebt de regie, het is jouw keus. Wat houdt je tegen? Het is soms erg lastig om positief te blijven. Angst en onzekerheid zullen altijd aanwezig zijn en kunnen je aan het twijfelen brengen.

Maar vergeet niet dat we doelen stellen om ons beter te voelen, want ergens voelen we ons wel goed, maar het kan altijd beter. Toch?!

Iedereen veel liefde, geluk en gezondheid!

Geen categorie
Over Famui Tha-in

Deel jouw mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *